La Perla - Parfumerie - Schoonheidsinstituut


       Amazing Lashes, de Nieuwste Wimperverlenging!


                        "The Eyes are The Mirror of The Soul"

Amazing Lashes zijn wimperextensions van hoogwaardige zijden kwaliteit die zeer fijn van Structuur zijn en worden met een Speciale Formaldehyde Vrije Lijm aan de natuurlijke wimpers gekleefd. Om dit precisiewerk Perfect te kunnen uitvoeren heeft uw schoonheidsspecialiste een Speciale Cursus gevolgd. Tijdens deze opleiding heeft zij alle professionele technieken aangeleerd om wimperextensions vakkundig te kunnen aanbrengen. In functie van het beoogde resultaat, zal deze behandeling 120 a 180 minuten duren. 
De klant neemt hiervoor plaats op een Comfortabele behandelstoel, volledig ontspannen, de ogen zijn gesloten gedurende de volledige duurtijd van de behandeling.
De behandeling is aangenaam en Comfortabel=)

De Lashes worden wimper voor wimper van een wimperextension voorzien. De wimperextensions worden met een speciaal voor deze methode ontwikkelde formaldehyde vrije lijm bevestigd.

Onze wimperextensions voelen zeer natuurlijk en licht aan dat u ze niet voelt zitten, ze zijn ook resistent aan water, tranen en zweet. Het eindresultaat blijft gedurende +/- 8 weken zitten. (Dit is gelijk aan de normale levenscyclus van een natuurlijke wimper). Na verloop van deze normale groeicyclus verlies je van nature je eigen wimpers en daarmee ook je extensions. Om de 'volle mascaralook' te behouden plaatsen wij dan extensions op de Nieuwe wimpers.
Tijdens deze natuurlijke cyclus is het aan te bevelen een “refill” te doen om de uitgevallen wimpers te vervangen. 
Onze vaste klantjes komen hiervoor om de 4 weken even langs om een korte bijwerking,  Deze “refill”-behandeling zal 25 a 60 minuten duren, afhankelijk van persoon tot persoon. 

Onze ervaring is echter dat je geen mascara meer gebruikt omdat je wimpers met deze Extensions niet alleen Langer maar ook Voller zijn.


Je eigen wimpers beschadig je helemaal niet, Onze Speciale (formaldehyde vrije!) lijm is hier exclusief voor ontwikkeld, blijft flexibel, verkleurt niet en ontziet je eigen wimper. Je loopt dus niet met 'afgebroken' wimpers mocht je besluiten om de wimperextensions te laten verwijderen. Je wimperextensions kunnen natuurlijk altijd verwijderd worden. Wij hebben hier speciale remover voor.

VOOR


NA
Er zijn Verschillende lengten, zo kunnen we gaan van de Naturell tot Hollywood Look! Ik raad onze klantjes wel aan om de 1e X Naturell te laten plaatsen zodat je je Lashes stilaan gewoon kan worden. 

Vermijd overvloedig douchen, Sauna of zwemmen gedurende de eerste 2 à 3 dagen na de plaatsing. 
                            Je kan ons ook Vinden  op FaceBook 
                            "Schoonheidsinstituut La Perla"
     en blijf op de hoogte van Nieuwigheden en Promoties!