Contacteer ons

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Contacteer ons

Acne behandeling

Acne behandeling

Professionele peeling voor intensieve behandeling van acne-gevoelige en seborreïsche huid

“Acne vulgaris” wordt veroorzaakt door een overmaat aan androgeendie een toename van keratinisatie en folliculaire peeling bevordert, evenalssebumsecretie. Dit veroorzaakt op zijn beurt obstructie van de huidporie endaaropvolgende ontsteking door de opportunistische werking van bacteriële floradie op de huid aanwezig is. Dit leidt tot de typische acne-laesies in de vormvan comedonen, papulae, puisten en resterende hyperpigmentatie.

Acne peeling van Mesoestetic® biedt een transversale aanpak om de vele factoren die de ziekteveroorzaken aan te pakken, waarbij een intensieve klinische behandeling voorprofessioneel gebruik gecombineerd wordt met een thuiszorgbehandeling die eencompleet assortiment van producten bevat. (zie onderaan) Het staat garant voorde multifactoriële controle van acne-gevoelige en seborroïsche huid.

Het reinigt diep het huidoppervlak van acne-onzuiverheden voor eenoptimaal functioneren van de “pilosebaceous follicles”.

Resultaten AcnePeel System

Acne Peel System biedt een totaalaanpak voor de meerdere factorendie acne veroorzaakt en combineert een intensieve klinische behandeling voorprofessionals met medische thuisproducten voor een gegarandeerd en veiligresultaat tegen de verschillende vormen van acne.

Voor

Na

Verzorgingsproducten voor Intensieve Thuisbehandeling vanacne-gevoelige en seborreïsche huid.

Acne gamma voor thuisgebruik: het beste wapen tegen acne! Met ditnieuwe gamma van mesoestetic bekomt u snelle en efficiënte resultaten op vlakvan acnebestrijding. Het gamma werd speciaal ontworpen voor acné-gevoelige enseborroïsche huidtypes en bieden een optimale oplossing tegen dezehuidaandoening.

Anja Cels

Overzicht van de mogelijke behandelingen

No items found.