Contacteer ons

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Contacteer ons

Mesotherapie

Mesotherapie

10 jaar jonger en een facelift zonder operatie met onze mesotherapie behandeling

Wat is Mesotherapie?

Mesotherapie is een van de meest moderne en tevens minstagressieve manieren om de huid op een doeltreffende en snelle manier teverbeteren.  Mesotherapie is de zuivereen veilige vorm van huidverbetering en geeft snel resultaat.  Het is een anti-aging techniek voor debestrijding van huidproblemen.

Stoort u zich aan lijntjes rond uw mond, bovenlip, ogen, wangen ofdecolleté? Of heeft u last van volumeverlies en verslapping van de huid?

Met onze Mesotherapie behandeling kunnen we direct rimpelsaanpakken en de huid volume geven, verstevigen en liften. De huid verjongtdirect. Het is een unieke doeltreffende methode met een verbluffend resultaat!En exclusief in de regio.

Vroeg of laat zijn ze er, die vervelende rimpels en lijntjes in dehuid. Iedere vrouw stoort zich er aan. Het geeft een oude look terwijl men zichzo helemaal niet voelt. Met onze mesotherapie behandeling is het eenvoudig teverhelpen. Bij een gewone meso-lift wordt met een naald opgelost hyaluronzuurin de huid gebracht. Het resultaat is vaak niet geweldig. Daarom doen wij hetanders!

Unieke methode, verbluffend resultaat

Wij zijn in staat om cross-linked hyaluronzuur in te brengen. Ditmiddel is farmaceutisch erkend en volkomen veilig. Het vult lijntjes en rimpelsgoed op en geeft direct een verbluffend resultaat wat een half jaar tot eenjaar aanhoudt. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof en daarom volledigveilig. Een behandeling is eenvoudig, zeer effectief en duurt slechts tienminuten. Fijne lijntjes worden zachter en in veel gevallen verdwijnen dezezelfs volledig. Ook verbeteren de stofwisseling, hydratatie en structuur van dehuid. Onze Mesotherapie behandeling zorgt voor een gezondere en jongere huid!

De behandeling is voor u geschikt als u het volgende wenst:

  • Minder rimpels
  • Meer volume
  • De huid wilt verstevigen
  • Minder lijntjes
  • Jeugdige uitstraling

Anja Cels

Overzicht van de mogelijke behandelingen

Mesotherapie

Duurtijd (minuten):
60
Prijs (€):
195.0