Contacteer ons

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Contacteer ons

Teleway

Teleway

Tele'Way behandeling verwijdert huidoneffenheden in slechts enkele minuten!

Heeft u last van couperose (de gesprongen adertjes in hetgezicht),bloedblaasjes, steelwratjes, pigmentvlekjes, verhoorningsbultjes of spidernaevi (spinnetje)? Maak dan nu meteen een afspraak bij ons, want wij kunnen ditallemaal litteken loos voor u verwijderen.

Tele’Way is een groot succes. In enkele seconden verwijderen wenagenoeg pijnloos storende oneffenheden d.m.v. elektrische coalgulatie.Fibromen, wratten en pigmentvlekken die jaren het gezicht ontsierden, zijnvoorgoed verdwenen.

 Wij zijn professioneel opgeleid, werken met hoogwaardige productenen apparatuur zoals u van ons gewend bent enen zijn ook het enigste instituutin de omgeving die u deze specialisatie kunnen aanbieden!

Er is gelijk resultaat, al na één behandeling!

De behandeling is voor u geschikt als u het volgende wenst teverwijderen:

  • Couperose (gesprongen adertjes)
  • Spider naevi (spinnetje)
  • Bloedblaasjes
  • Fibromen (steelwratjes)
  • Witte stoppelhaartjes zonder pigment ( meest voorkomend op de kinen de hals)
  • Pigmentvlekken
  • Ouderdomsvlekken
  • Bindweefselverdikkingen
  • Vetbultjes

In een gesprek kunt u aangeven aan de schoonheidsspecialiste wat ugraag wilt laten verwijderen.

Zij zal u vervolgens uitleggen wat mogelijk is, wat de verwachteresultaten zijn. U zal verder ook advies krijgen in de vorm van huidverbeteringdoordat ze u tips zal meegeven voor verdere thuisverzorging. Dit kanbijvoorbeeld bij een “rokershuid” enorme resultaten opleveren. Dan zijn vaakvoorkomend niet alleen de rode adertjes een probleem voor uw huid, eendieptereiniging zou u uw frisse gezonder uitstraling terug geven. Tevens kunnenwe u een huidanalyse aanbieden voor meer persoonlijke informatie en advies.

Wanneer er nog een vervolgbehandeling noodzakelijk is wordt ditaangegeven.

Het Tele’way apparaat werkt door middel van een unieke technologiede USHF ( Ultra Short High Frequency) die zowel in de medische als in decosmetische wereld al vele jaren met uitstekend resultaat gebruikt wordt. Debehandeling geeft direct resultaat en duurt slechts enkele minuten, afhankelijkvan het te behandelen oppervlakte. Een hoogfrequente wisselstroom stroomt dooreen ultradun naaldje die op het te behandelen gebied gelaatst wordt ( niet inde huid, maar op de huid.)

Bij het verwijderen van steelwratjes, ontstaan er oppervlakkigekleine korstjes. Deze zullen na 2 tot 3 dagen na de behandeling  verdwijnen en de huid zal wat roze lijken. Naverloop van tijd herstelt de huid zich en zal er niets meer te zien zijn vanhet steelwratje of andere oneffenheden.

Wij adviseren u na de behandeling over thuisverzorging enbescherming.

Veiligheid staat bij ons voorop! Uiteraard wordt er gewerkt metdeskundigheid en veiligheid. Bovendien wordt er uitsluitend gewerkt met sterielwegwerpmateriaal zodat de hygiene gewaarborgd is.

Anja Cels

Overzicht van de mogelijke behandelingen

Teleway

Duurtijd (minuten):
30
Prijs (€):
37.5